advertentie
Roadmap
|
Terrein
|
Satelliet
|
Hybrid
Toon kaart

Nieuws

Wijken van Berlijn

Informatie, tips en overzichtelijke kaarten van alle toeristische wijken in Berlijn. Bekijk snel wat de wijken in Berlijn u te bieden hebben.

3 x Eco-shoppen in Berlijn

De stad Berlijn loopt vooraan als het gaat om de trend ‘eco en hergebruik’, en tilt het hele fenomeen daarmee naar een compleet nieuw niveau. Zulke mooie spullen maken van ouwe zooi… Dat is geen recycling meer – dat is upcycling! Waar kun je terecht voor de mooiste spullen? Drie tips. 1 Rafinesse & tristesse […]

Berlijn ‘bij de mensen thuis’

woensdag 1 mei 2013

Een stad leer je pas écht kennen bij de mensen thuis, maar hoe kom je daar, als je er niet toevallig vrienden hebt wonen? In Berlijn biedt Open Doors Berlin nu de mogelijkheid om de stad van binnenuit te ontdekken. Het werkt heel eenvoudig: op zaterdagmiddag meld je je tussen 11 en 13 uur naar […]

Fietsen in Münster

Münster is fijn! Als fietsstad zelfs buitengewoon. Maar de stad heeft ook andere pluspunten. Het is geen Berlijn maar er gebeurt veel, vooral op cultureel gebied. Je kunt er elke dag uitgaan en heerlijk eten. Het ziet er een beetje museumachtig uit, maar het leeft. Münster is dichtbij en toch anders. De stad is zeer oud, maar hip.

Outlet shopping in München

Shoppen in München is voor alle smaken en budgetten. Van trendy tot tweedehands en van chique tot casual: in de Beierse stad vindt iedereen iets van zijn gading. Ook zeker is dat je voor de beste koopjes in München in de outlet shops moet zijn.

Outlet shopping in Frankfurt

Frankfurt is een van de beste Duitse steden om te shoppen. Zo trekt winkelstraat Zeil maar liefst een half miljoen bezoekers per dag. Rustiger, maar minstens zo leuk, zijn de outlet shops in en rond de stad.

Frankfurt in 3D

Met dank aan de vele hoge gebouwen, mooie pleinen en soms bizarre combinaties van oud en nieuw is Frankfurt een stad met talloze mooie panoramapunten. Dit zijn onze vijf favorieten.

Berlijn: budget en hostels

Met een kleine beurs ben je in Berlijn meer dan welkom. De stad is zelf immers ook ‘arm aber sexy’! De leukste budgethotels en hostels verzameld door onze cityexpert.

Berlijn: familiehotels en pensions

Berlijn is er groot in: het familiehotel. Persoonlijk, gezellig en vaak niet duur. Met soms kleurrijke pensionhouders.

7 x Rijnromantiek in Rüdesheim

Wijn, warmte en Weihnachten creëren Winterzauber in Rüdesheim aan de Rijn, waar de binnenstad van 26/11 tot en met 23/12 verandert in een stijlvolle Kerstmarkt. Ideaal voor een winters weekend. Zeker met deze zeven eet-, slaap- en doetips.
Pagina:
advertentie
advertentie