advertentie

Prijsvraag

Doe mee en win een midweek voor 2 personen in Hotel Lunia (Friesland) t.w.v. € 450 of een van de 5 extra prijzen: ANWB EXTRA Friesland.

R1405PrijsvraagHotelHotel Lunia, wat is dat?

‘Een historisch sfeervol hotel met een zonnig terras, een fijne keuken en 18 comfortabele kamers. Welgelegen midden in de Friese Wouden, tussen twee rivieren, nabij Oldeberkoop. En waar je vele wandelen fietsroutes kunt volgen.’

Ahá, Fryslân boppe!

‘Zeker, van 19 t/m 23 augustus worden er tijdens de Week van de Friese Waterlinie rond deze oude verdedigingslinie (1672) fiets- en wandeltochten georganiseerd. Hotel Lunia verzorgt die week bijzondere arrangementen. Een voorbeeld? Een midweek met vier overnachtingen, uitgebreid ontbijt en de deelname aan activiteiten, zoals een wandeling, twee fietsdagen met lunchpakket en een busreis door het gebied van de Friese Waterlinie.’

Kosten?

‘Circa € 450 voor 2 personen. Kijk voor meer informatie op www.beleeffriesland.nl/waterliniearrangement.

R1405PrijsvraagFriesland5 Extra prijzen: ANWB Extra Friesland

Een compacte reisgids met info over cultuur, natuur en erfgoed, met tips voor de leukste winkeltjes, restaurants, cafés, musea, parken en overnachtingsadresjes, en een handige uitneembare kaart. Prijs € 9,50 (voor ANWB-leden).

Wil jij de het midweek voor 2 personen in hotel Lunia of een van de 5 ANWB Extra Friesland winnen? Geef dan vóór 28 mei antwoord op onderstaande vraag.

Welk land is dit?

R1405PrijsvraagLand

Uw gegevens

Geslacht:
Voornaam
Achternaam
E-mail
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Antwoord
Nieuwsbrief ontvangen 
Code captcha

Winnaar hoofdprijs prijsvraag maart

Het land van maart was… Kenia

De winnaars van de 3 hoofdprijzen (een Osprey Ozone 36 trolley) zijn Ineke Top uit Leeuwarden, Marie Eijt-Schotman uit Rheden en Cora van den Heuvel uit Easterlittens.

Proficiat!

advertentie